Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Diensten

Binnen mijn onderwijsbureau bied ik verschillende diensten aan, voor de duidelijkheid heb ik deze hieronder verdeeld in diensten voor onderwijsinstellingen, hoogbegaafden en organisaties.

Consultancy en trainingen

Mijn vakgebied richt zich op kwaliteit van onderwijs in de meest brede zin. Onderwijs omvat niet alleen de lessen in het lokaal, maar ook de trainingen op de werkvloer. Onderwijs is tegenwoordig zoveel veelzijdiger en wordt op zoveel meer manieren verzorgd dan alleen de traditionele wijze. De aandacht voor de lerende groeit, of dit nu een leerling, student of lerende werknemer is.

Wil je voor jouw onderneming of school een professional die op een laagdrempelige manier meekijkt naar de mogelijkheden voor een verbetering van kwaliteit? Of zoek je een professional die trainingen verzorgt voor jouw docenten of werknemers? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Maak je liever gebruik van een vast trainingsaanbod? Dat is ook mogelijk. Kijk hieronder naar de mogelijke trainingen.

Onderwijsinstellingen

- begeleiding docenten

- begeleiding stagiairs

- leerlingbegeleiding

- workshops, bijv. differentiatie, activerende werkvormen

- kwaliteit in de klas

- coaching hoogbegaafdheid

Coaching

Zit je vast op privé of zakelijk gebied en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je misschien op zoek naar een coach.

Als coach ga ik met je het gesprek aan en kijken we welke route je graag uit wilt stippelen. Gedurende de gesprekken kan het goed zijn dat er toch heel andere wensen of uitdagingen naar boven komen, dat maakt het alleen maar interessant.

Een coachingstraject is zeer flexibel en ligt niet van tevoren vast, het is niet in te plannen wat er in de gesprekken naar voren komt. We kunnen alleen samen onderzoeken waar je heen wilt.

Die ontdekkingstocht ga ik graag met je aan.

Organisaties

- hoe verzorg ik een inspirerende training?

- bereiken mijn trainingen wat ik voor ogen heb?

- kan ik mijn trainingen online vormgeven?

- zitten mijn medewerkers op hun plek?

- coachen van medewerkers

- kwaliteit van personeel zien

- workshops en trainingen