Onderwijsbureau Scientia

De sprong in jouw ontwikkeling

Onderwijsinstellingen

Voor onderwijsinstellingen valt er te denken aan verschillende pakketten. Er kan een losse cursus, workshop of training verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om langdurige begeleiding aan te vragen of mij mee te laten kijken op het gebied van kwaliteit van het onderwijs wat geboden wordt. 


Een losse middag of ochtend bied ik aan voor €499,-. Hieronder valt de verzorging van al het materiaal (voor groepen niet groter dan 20 man), reiskostenvergoeding en al het contact omtrent de workshop.


Langdurige ondersteuning kan afgenomen worden vanaf €1995,- per half jaar. Hierbij krijg je diepgaande, persoonlijke en intensieve begeleiding met als doel een enorme boost te geven aan de kwaliteit en diversiteit binnen de organisatie. 


Begeleiding op organisatorisch of managementniveau is mogelijk vanaf €3995,-. In overleg wordt er bekeken waar de behoefte ligt; is dat coaching of wellicht een aantal trainingsdagen of begeleiding op teamniveau?   

- begeleiding docenten

- begeleiding stagiairs

- leerlingbegeleiding

- coaching hoogbegaafdheid

- Kwaliteitsmanagement


- Leren leren

- Leren plannen

- Leren luisteren

- Hoe kom ik aan de slag? 

- Mindmappen


- Organiseren

- Overzicht krijgen en bewaren- workshops, bijv. differentiatie, activerende werkvormen
- kwaliteit in de klas 
- Verkennen van je comfortzone en daarmee de zone van naaste ontwikkeling 

- Digitaal onderwijs (MOOC/SPOC/e-learning/free learning)

- Differentiatie

- Soft skills

- Metacognitieve vaardighedenBedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.