Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Organisaties

In de trainingen, webinars en cursussen die ik gevolgd heb, kom ik regelmatig tegen dat de trainer genoeg kennis heeft van zijn vakgebied, maar geen idee heeft hoe hij dit het beste over kan brengen. Hij is hier namelijk nooit in getraind. We gaan er vaak maar vanuit dat iemand wel weet hij hoe dit moet verzorgen. Dit blijkt echter vaak lastiger dan verwacht.

Nu er meer aandacht is voor Life Long Learning, zie ik dat steeds meer grote bedrijven een afdeling inrichten die zich bezig houdt met scholingen, hetzij door het zelf te verzorgen of door georganiseerd cursussen en trainingen aan te bieden. Ook hierbij komt het regelmatig voor dat hier mensen op zitten die niet getraind zijn in het opzetten van een goede cursus of training.

Samen met uw team of trainers kan ik kijken naar hoe je nu een inspirerende training opzet of nagaat of jouw trainingen daadwerkelijk bereiken wat je voor ogen hebt. Het is tevens mogelijk om trainingen online vorm te geven, iets wat vaak weer heel andere vaardigheden vraagt.

Daarnaast kan ik samen met de organisatie bekijken of de medewerkers wel op de juiste plek zitten en voldoende uitdaging en werkplezier ervaren. Hieraan kunnen coachingsgesprekken gekoppeld worden als daar behoefte aan is. 

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Het meekijken naar de trainingen die verzorgd worden en het begeleiden van de trainers naar meer effectiviteit in hun training, is mogelijk vanaf €400,- excl. btw (afhankelijk van de grootte van de training en het aantal trainingen).

Het digitaliseren van een training of ondersteunen hierbij is mogelijk vanaf €500,- excl. btw aangezien hierbij vaak andere vaardigheden aangesproken moeten worden en dit intensievere begeleiding vraagt.

Het verzorgen van een cursus of training wordt aangeboden vanaf €450,- excl. btw, zonder bijkomende kosten (max 20 personen).

Een bredere blik op de kwaliteit binnen de organisatie (zitten medewerkers op de juiste plek en ervaren zij voldoende uitdaging en werkplezier) is voor een organisatie kleiner dan 50 man €1499,-, tussen de 50-100 man €3995,- en daarboven in overleg.

Coachingsgesprekken voor personeelsleden zijn af te nemen in pakketten van 5 gesprekken waarbij de prijzen afhankelijk zijn van het aantal te coachen personeelsleden.