Onderwijsbureau Scientia

Voor coaching, consultancy en trainingen

Mijn verhaal

“Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives.” ~William A. Foster

Een idee is geboren

Al jaren wil ik meer bereiken binnen het onderwijs. Ik wil meer toevoegen dan het geven van mijn lessen Engels. In 2016 ben ik begonnen aan de Master Onderwijswetenschappen aan de OU, hier werd ik enthousiast van. Dat enthousiasme en gevoel wilde ik teruggeven aan het onderwijs. Zo ontstond het jaar erna het idee voor een adviesbureau voor kwaliteitszorg in het onderwijs. In 2019 was het moment daar om dat idee verder vorm te geven en  realiseren.

Even voorstellen

Ik ben Gisela van Manen, geboren in 1983 en sinds 2007 werkzaam in het onderwijs. Ik hou ervan om vraagstukken en puzzels op te pakken, en daarbij denk ik graag buiten de kaders. Naast de blogs voor mijn eigen site, schrijf ik ook voor Happymoms. Ik ben trotse moeder van drie lieve meiden.
Studeren is als een hobby, vandaar dat ik al meerdere cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd heb. Naast studeren, schilder en puzzel ik graag. 

Afbeeldingen

Schilderen is voor mij een manier om creatief uiting te geven aan mijn ideeën. Alle schilderijen op deze website zijn van mijn hand. Bij interesse kan er contact met mij opgenomen.